Logo  
english
vimeo facebook twitter
 
Filmovi
Pripremamo
Vijesti
O nama
04.02.2019.
Nagrada Zlatni Studio za najboljeg glumca Nagrada Zlatni Studio za najboljeg glumca

Janko Popović Volarić osvojio je nagradu Zlatni Studio za najboljeg filmskog glumca za ulogu Alana u filmu Comic Sans. Nagrade Zlatni Studio za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu dodjeljuje Jutarnji list pod motom "Najbolji biraju najbolje". Žiri i čitatelji su odabrali najbolja ostvarenja i osobe 2018. godine u ukupno 20 kategorija. Film Comic Sans natjecao se ukupno za 3 kategorije- najbolji film, najbolji filmski glumac i najbolja filmska glumica. Svečanoj dodjeli nagrada prisustvovali su redatelj Nevio Marasović, producentica Ira Cecić i glumac Janko Popović Volarić.

31.01.2019.
Teret na IFFR-u Teret na IFFR-u

Teret (r. O. Glavonić), film u manjinskoj Kinoraminoj produkciji prikazan je na Rotterdam International Film Festivalu i to u natjecateljskom programu Bright future. Ovaj program je posvećen mladim i nadolazećim filmskim talentima koji prvi put svoje filmove predstavljaju na međunarodnoj filmskoj sceni.

25.01.2019.
Teret nagrađen u Italiji Teret nagrađen u Italiji

Cjelovečernji film Teret, Kinoramina manjinska koprodukcija u režiji Ognjena Glavonića, osvojio je nagradu CINEUROPA na Trieste Film Festivalu. Cineuropa je prvi europski internetski informacijski portal koji promovira kino i kulturu širom svijeta na 4 jezika, ove godine je po prvi put dodjeljivao u Trstu nagradu Cineuropa za najbolji igrani film u konkurenciji.

23.01.2019.
Trieste Film Festival Trieste Film Festival

Na 30. izdanju Trieste Film Festivala koji se upravo održava, u konkurenciji dugometražnih igranih filmova prikazat će se dvije Kinoramine manjinske koprodukcije - Teret, igrani film Ognjena Gavonića i slovenski film Izbrisana redatelja Mihe Mazzinija. Ovogodišnje festivalsko izdanje traje od 18. do 25. siječnja.

.